Horoscop 19 decembrie: Vărsătorii trebuie să-şi planifice atent cheltuielile

Horoscop 19 decembrie: Vărsătorii trebuie să-şi planifice atent cheltuielile
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 19.12.2016 09:44
Berbec
 
Se schimbă atmosfera, se schimbă şi preocupările tale, devii mai discret, mai interesat de concluziile unor lecţii de viaţă pe care nu le-ai asimilat încă, din cauza vitezei.
 
Taur
 
Revii la interesele care ţi-au complicat viaţa, cu riscul de a strica ce ai construit între timp, în relaţiile cele mai importante, pe termen lung.
 
Gemeni
 
Te întorci la decizii mai vechi, luate cu seninătate, pe care acum le vezi mai bine, dintr-o perspectivă practică. Dacă nu te grăbeşti, vei ajunge la concluzii utile.
 
Rac
 
Poate nu imediat, dar va începe un dialog esenţial cu partenerul de cuplu despre chestiuni pe care nu le-aţi decis încă şi nici nu e cazul să vă grăbiţi.
 
Leu
 
Va trebui să revii asupra unor sarcini de serviciu pe care altcineva nu le-a făcut cum trebuie. Pot fi şi treburi de-ale tale, pe care le-ai neglijat, dintr-un motiv sau altul.
 
Fecioară
 
Ar fi de reţinut faptul că va scădea disponibilitatea pentru dialog constructiv şi la tine, şi la cei apropiaţi. Ştiind asta, poţi preveni anumite neînţelegeri.
 
Balanţă
 
Este posibil ca, începând de azi, deplasările să nu mai fie la fel de productive, să fie nevoie de mai multă răbdare, mai ales în timpul discuţiilor pe care le vei avea.
 
Scorpion
 
Eşti dornic să iei o decizie clară, deşi nu ai nici datele, nici motive suficiente pentru asta. Cei dragi pot fi afectaţi şi vor exista reacţii din partea lor.
 
Săgetător
 
Se domolesc, pentru un timp, solicitările de la locul de muncă şi cele venite de la persoane importante. Ai un interval de respiro, care te va ajuta să te reorganizezi.
 
Capricorn
 
Renunţi la anumite planuri, proiecte şi ar fi bine să te pregăteşti pentru continuarea acestui proces care va mai dura, dar este numai în beneficiul tău.
 
Vărsător
 
Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie tuturor chestiunilor financiare, începând de azi. Orice cheltuială trebuie atent gândită, poate chiar de mai multe ori.
 
Peşti
 
Se pot complica, puţin peste aşteptările tale, anumite discuţii cu familia sau cu partenerul de cuplu. Dacă nu eşti atent, acestea vor fi umbrite, în perioada următoare, de neînţelegeri.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP