Horoscop 15 decembrie: Nativii din zodia Berbec vor avea parte de mai multe momente frumoase

Horoscop 15 decembrie: Nativii din zodia Berbec vor avea parte de mai multe momente frumoase
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 15.12.2016 09:48
Berbec
 
Poţi transforma ziua de astăzi într-o succesiune de momente frumoase, dar trebuie să îndeplineşti o condiţie, să ţii cont de nevoile reale ale celorlalţi.
 
Taur
 
Există un fond pozitiv în această zi, de care te poţi folosi pentru a proteja relaţiile cu oamenii speciali din viaţa ta, cei care te inspiră, te sprijină mereu.
 
Gemeni
 
Se pot bloca anumite proiecte, cei care ar trebui să colaboreze se ocupă de altceva. Există riscul să te irite foarte tare aceste lucruri şi să te consumi inutil.
 
Rac
 
O încărcătură specială poate modifica destul de mult felul în care evaluezi anumite persoane şi situaţii. Nu e nevoie decât de puţină atenţie în plus, ca să eviţi concluziile eronate.
 
Leu
 
Există o presiune care vine din zona muncii, una care vine de la starea de sănătate care îţi impune anumite modificări, probabil în stilul sau ritmul de lucru.
 
Fecioară
 
Un apropiat, care ştie ce vorbeşte, apelează la bunăvoinţa ta pentru a intra într-un proiect comun sau a fi de acord cu o anumită schimbare pe care ai respins-o deja.
 
Balanţă
 
Este necesar să tratezi cu mai multă bunăvoinţă persoanele la care apelezi, să eviţi excesele în organizarea treburilor comune.
 
Scorpion
 
Te simţi bine într-o situaţie atât de complexă cum e cea în care eşti acum. Eşti capabil să vezi potenţialul care poate să apară din aceste complicaţii.
 
Săgetător
 
Unele situaţii pot părea fără ieşire, vei avea impresia că numai cu o intervenţie dură vei reuşi să îndepărtezi obstacolele din calea ta.
 
Capricorn
 
Deşi ţi se pare că lucrurile evoluează într-o direcţie total greşită, nu e deloc aşa. Poate că aşa pare acum, dar situaţia se poate îndrepta în orice moment.
 
Vărsător
 
Un moment de slăbiciune, provocat de o potenţială problemă de sănătate, te poate determina să acorzi mai multă atenţie propriei persoane. De asta ai nevoie acum.
 
Peşti
 
Este de ajuns să ştii ce vrei şi ce ai de făcut pentru a ajunge acolo. Celelalte sunt detalii, mai ales că nici nu trebuie să îţi propui să fii corect, vei face acest lucru de la sine.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP