Horoscop 13 decembrie: Prezicerile astrale pentru astăzi

Horoscop 13 decembrie: Prezicerile astrale pentru astăzi
Sursa: libertatea.ro Foto: radioconstanta.ro 13.12.2016 09:31
Berbec
 
Poate fi o zi tensionată în cea mai mare parte şi tocmai de aceea ar fi bine să te găsească pregătit cu rezerva de toleranţă şi cea de răbdare pline.
 
Taur
 
Ai puterea de a rezista chiar şi într-un mediu mai puţin prietenos. Probleme pot să apară atunci când vei ceda în faţa unor impresii negative, cărora le dai prea multă atenţie.
 
Gemeni
 

Se anunţă destul de multă gălăgie, mai ales în cuplu sau în alte relaţii importante. Dacă ai de gând să pui în scenă o piesă de teatru, ceilalţi trebuie să ştie ce rol le-ai repartizat.
 
Rac
 
Poate că ai fi dorit o zi comodă, fără prea mult stres, cu multe momente plăcute. Vei avea parte şi de acestea, după ce vei gestiona situaţiile problematice.
 
Leu
 
Ceea ce vine de la prieteni nu e chiar aşa cum pare, dar nici nu au ei vreo vină, dacă nu e exact ceea ce aveai tu nevoie în acest moment.
 
Fecioară

 
Dacă te vei grăbi să judeci situaţiile, vei ajunge foarte repede la concluzia că eşti avantajat. Dacă vei privi cu mai multă atenţie, vei vedea şi problemele potenţiale.
 
Balanţă
 
Există un potenţial periculos, de conflict cu cei din anturaj, dar îl vei putea ocoli, cu puţin mai multă atenţie decât de obicei. Concentrarea este foarte bună.
 
Scorpion
 
Este necesar să fii atent la ce spui, să ţii sub control impulsul de a folosi cuvintele drept arme. Astfel de gesturi nu vor fi uitate prea curând.
 
Săgetător
 
Anumite dialoguri pot să scape de sub orice control şi să devină motiv de conflict. Ai nevoie de răbdare şi de mai mult calm decât de obicei.
 
Capricorn
 
Se pot complica anumite probleme de serviciu, din cauza unor probleme de sănătate, ale tale sau ale altcuiva. Poţi fi nevoit să preiei obligaţiile altora.
 
Vărsător
 
Solicitările celor dragi te-ar putea determina să ai reacţii nedorite faţă de aceştia şi să îţi faci rău singur, în acest fel. Acesta este un detaliu de reţinut.
 
Peşti
 

Ai nevoie de o atitudine cât se poate de echilibrată faţă de orice fel de problemă de serviciu. Unele se vor complica, altele nu, dar le poţi rezolva pe toate.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP