Horoscop 12 decembrie: Săgetătorii sunt răvăşiţi de emoţii negative

Horoscop 12 decembrie: Săgetătorii sunt răvăşiţi de emoţii negative
Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro 12.12.2016 09:27
Berbec
 
Tendinţele principale te pot determina să ai reacţii care să te surprindă şi pe tine. Lipsa de control se va vedea mai bine ca oricând şi nu îţi face bine la imagine.
 
Taur
 
Există pericolul, real, de a complica multe dintre relaţiile importante, din cauza unor mofturi de moment pe care nici tu nu le mai înţelegi după ce le exprimi.
 
Gemeni
 
Multe se vor spune astăzi şi cele mai multe vor fi rodul unor impulsuri de moment. Pot să apară situaţii regretabile, aşa că un strop de prudenţă ar fi foarte bună.
 
Rac
 
Un moment special de inspiraţie te poate ajuta să te sustragi oricărei influenţe negative. E de ajuns să îţi doreşti să fii atent la vocea propriei intuiţii.
 
Leu
 
Poate fi o zi specială, în ambele sensuri, şi bun şi rău, dar de tine depinde cum va evolua situaţia. Ai puterea de a vedea partea bună din oameni şi situaţii.
 
Fecioară

 
Se poate schimba ceva important, în familie sau în legătură cu un membru al familiei care ia o decizie importantă. Poţi interveni, dacă vrei, dar şansele de reuşită nu sunt prea mari.
 
Balanţă
 
Poţi spera într-un rezultat bun la o problemă curentă, dar va fi nevoie de implicarea ta directă în partea de efort serios din această chestiune.
 
Scorpion
 
Vei reuşi să te adaptezi oricărei situaţii, dar nici măcar tu nu vei putea să schimbi ceva în situaţiile pe care nu ai putut să le controlezi până acum.
 
Săgetător
 
Te poţi simţi invadat de emoţii negative sau doar de gânduri negre, într-o primă fază. Este important să nu le acorzi atenţie, ca să nu devină predominante.
 
Capricorn
 
Este posibil să încerci, chiar de mai multe ori, să duci la bun sfârşit anumite treburi şi să nu reuşeşti, pentru că persoanele cu care colaborezi nu sunt serioase.
 
Vărsător
 
Te poate surprinde total nepregătit o anumită reacţie sau refuzul brutal al unei solicitări pe care o credeai foarte uşor de îndeplinit.
 
Peşti
 
Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să te ţii departe de orice fel de exagerare, inclusiv dorinţa ta exagerată, în acest moment, de a te ocupa doar de lucruri plăcute, uşoare.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP