Ultima ştire

Prezicerile astrale pentru astăzi, 28 mai

Prezicerile astrale pentru astăzi, 28 mai
Sursa: libertatea.ro Foto: biglemon.com 28.05.2017 09:16
Berbec
 
Azi tu alegi cum te simţi. Fie laşi să vină către tine gândurile bune, pe un fond sufletesc înclinat către generozitate, bunătate şi toleranţă, fie te laşi pradă stresului, dacă nu accesezi aceste calităţi.
 
Taur
 
Vei putea ajunge la o înţelegere cu propria conştiinţă, sub influenţa unui apropiat. Vei observa că e mai bine aşa, decât să rămâi concentrat(ă) pe ceea ce te supără acum.
 
Gemeni
 
Poate că nu vei putea exprima tot ce te preocupă acum, dar este important să faci eforturi sincere ca să înţelegi ce se petrece, cum evoluează domeniile esenţiale.
 
Rac
 
Dacă vei alege să te limitezi strict la chestiunile practice, vei pierde ceva din sensibilitatea de care ai nevoie ca să apreciezi corect contribuţia celor dragi la realizările viitoare.
 
Leu
 
Este important să te ocupi de propria imagine, mai ales pe plan profesional, dar fără să te stresezi, ca să nu ajungi la un consum suplimentar inutil de energie.
 
Fecioară
 
Ai putea trage concluzii pozitive legate de soarta relaţiei de cuplu. Ar fi un lucru bun, mai ales acum, când ai foarte mare nevoie de stabilitate.
 
Balanţă
 
Nici nu ai nevoie de vorbe ca să te poţi înţelege cu cei de la serviciu. E de ajuns să fii prezent(ă) şi vei putea rezolva destul de multe probleme. Acelaşi lucru este valabil şi acasă.
 
Scorpion
 
Priveşti cu un ochi spre trecut şi cu celălalt spre prezent, dar vezi numai partea goală a paharului şi vei ajunge să te stresezi singur(ă), dacă vei continua aşa.
 
Săgetător
 
Ai tot ce îţi trebuie ca să ajungi la performanţe astăzi, dar nu poţi alege domeniul în care să excelezi. Trebuie să observi situaţiile şi să acţionezi cum crezi de cuviinţă.
 
Capricorn
 
Se poate ajunge la o fisură în relaţia de cuplu, dacă vei insista pe un anumit punct de vedere, al tău sau preluat de la cineva. Trebuie să stabileşti ce contează mai mult.
 
Vărsător
 
Poate fi o zi foarte reuşită, cu condiţia să nu acorzi mai multă atenţie problemelor şi să ignori reuşitele. E nevoie, din când în când, şi de o atitudine echilibrată.
 
Peşti
 
Te poţi bucura de momente frumoase în compania câtorva persoane din anturajul apropiat. Este de ajuns să îi tratezi cu mai multă îngăduinţă şi să le tolerezi defectele.
vezi articolul complet

ULTIMELE ŞTIRI

Articole