Calea Ferată a Moldovei anunţă întârzieri ale trenurilor din cauza exploziei de la Viniţa

Calea Ferată a Moldovei anunţă întârzieri ale trenurilor din cauza exploziei de la Viniţa
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 28.09.2017 10:59
Mai multe trenuri de pasageri înregistrează întârzieri semnificative din cauza exploziei care s-a produs ieri în regiunea Viniţa, Ucraina. 

Garniturile de pe cursa Moscova - Chişinău şi-au schimbat itinerarul, în ocolirea regiunii Viniţa. Astfel, trenul nr. 341/342, care trebuia să ajungă ieri la Chişinău la ora 18:00 are o întârziere de 9 ore şi 45 de minute.

Trenul nr. 47/48, care, conform orarului, urma să ajungă la Chişinău la ora 00:29, înregistrează o întârziere de circa 8 ore.

Situaţia este similară şi în cazul trenului de pasageri cu nr. 65, care urma să ajungă la Chişinău în dimineaţa zilei de astăzi la ora 09:33.

Precizăm că autorităţile ucrainene au dispus evacuarea de urgenţă a populaţiei din zona oraşului Kalînivka, Ucraina centrală, în urma unui incendiu care a izbucnit la un depozit de muniţii aflat în apropiere.

Depozitul din zona Kalînivka, regiunea Vinniţa, se întinde pe o suprafaţă de 600-1.000 de hectare şi este al doilea cel mai mare din Ucraina după cel din Balaklia, regiunea Harkiv.
 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI