Demis anterior pentru încălcări, Veaceslav Frunze revine la conducerea întreprinderii de stat MoldATSA

Demis anterior pentru încălcări, Veaceslav Frunze revine la conducerea întreprinderii de stat MoldATSA
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 20.09.2017 13:52
Veaceslav Frunze este noul administrator interimar al întreprinderii de stat MoldATSA. Acesta a fost numit în funcţie în baza unui ordin emis de Ministerul Economiei şi Infrastructurii. Frunze va exercita interimatul până la desemnarea noului administrator al întreprinderii care urmează să fie ales prin concurs.

Se întâmplă după ce fostul director al întreprinderii, Vadim Gugea, a fost demis. Acesta şi-a făcut zob maşina de serviciu, iar raportul companiei de asigurări arăta că Vadim Gugea ar fi consumat „substanţe stupefiante”. Ulteripr, contractul individual de muncă al lui Vadim Gugea a fost declarat nul de către instanţa de judecată.

Precizăm că noul administrator interimar al întreprinderii, Veaceslav Frunze, a fost la conducerea MoldATSA în perioada 26 august 2014 – 3 septembrie 2015.

Acesta a fost la rândul său demis pentru diminuarea neîntemeiată a unor beneficii băneşti pentru controlorii întreprinderii, în timp ce pentru administraţia întreprinderii aceste beneficii continuau să fie aplicate ilegal.

Până în prezent Veaceslav Frunze a deţinut funcţia de şef al Direcţiei Navigaţie Aeriană, din cadrul Autorităţii Aeronautice Civile (AAC) din Republica Moldova.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI