Alexandru Slusari: „Cetăţenii vor continua să plătească un preţ exagerat pentru furnizarea energiei; Autorităţile aşteaptă perioada preelectorală, iar Dodon tace”

Alexandru Slusari: „Cetăţenii vor continua să plătească un preţ exagerat pentru furnizarea energiei; Autorităţile aşteaptă perioada preelectorală, iar Dodon tace”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 18.09.2017 15:31
Cetăţenii plătesc în continuare un preţ exagerat pentru furnizarea energiei electrice. Autorităţile au venit cu promisiuni, însă fără niciun rezultate. Guvernarea aşteaptă perioada preelectorală. Dodon tace, îi este interzis să vorbească la acest subiect. Declaraţiile au fost făcute de vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari.

„De la începutul anului, dolarul s-a depreciat faţă de valuta naţională cu aproape 12 la sută. De la 1 iulie, cumpărăm electricitate de la Centrala de la Cuciurgan cu 10 la sută mai ieftin. Anume acest argument a fost adus de tovarăşul Dodon, atunci când noi ne-am revoltat că datoriile pentru curent cresc din cauza că malul stâng al Nistrului nu plăteşte”, a scris vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr pe pagina sa de Facebook.

„Unde este micşorarea preţului pentru consumatorii finali? Deja este sfârşitul lui septembrie. Autorităţile aşteaptă perioada preelectorală. Preşedintele tace. Acest subiect este incomod şi este interzis. Cetăţenii vor plăti un an întreg mai mult. Ce noi nu avem de unde? Suntem deprinşi să plătim pentru furturile cuiva. Înainte avem 25 de miliarde – suma dublă pentru garanţiile de stat care au acoperit furtul din buzunarele noastre”, a adăugat Alexandru Slusari.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI