„Direcţiile prioritare în care Ministerul Justiţiei al lui Plahotniuc propune să fie investiţi banii viitorilor cetăţeni, la fel, arată cât de avizi de putere sunt. Nu trebuie de investit banii în producere, unde se pot crea locuri de muncă. Lasă poporul să continue să plece din ţară. Mafioţii vremelnici au nevoie de banii pe care cetăţenii ulterior îi vor da cămătarilor internaţionali pentru acoperirea găurilor din buget”, a declarat Alexandru Slusari.
 
„Agricultura, industria şi inovaţiile pe ei nu-i interesează. Plahotniuc încearcă prin orice metodă să-şi ascundă sub flagul european visul de a transforma Moldova într-o gaură neagră şi într-un paradis al criminalilor din toată lumea. O ţară unde va fi puţină populaţie, dar multe off-shore-uri, spălătorii de bani, bordeluri, cazinouri şi mizerie adunată din toată lumea. Un milion de cetăţeni deja au plecat din ţară. Alţii continuă să plece. Jumătate de milion dintre pensionari nu au pensii nici măcar pentru minimum de existenţă. Speranţa statului este că ei nu o vor duce mult. A fost creat un organ represiv foarte puternic. Preşedintele este o unealtă. De fapt, el va oferi cetăţeniile unora ca Ostap Bender din regiunile off-shore. Opoziţia reală este zdrobită de metodele cele mai dictatoriale ”, a spus vicepreşedintele Platformei DA.

Astfel, Slusari susţine că aceste fărădelegi care au loc în ţară trebuiesc imediat stopate.

„Cetăţeni, încă doi - trei ani şi Plahodonia va înflori în întregime. Noi suntem datori, de dragul copiilor şi nepoţilor noştri, să oprim acest flux de noroi ”, a conchis Alexandru Slusari.