Alexandru Slusari: În loc să creeze un mediu de afaceri favorabil, regimul stimulează intrările de bani murdari în ţară; Visul lui Plahotniuc este să transforme Moldova într-un paradis al criminalilor

Alexandru Slusari: În loc să creeze un mediu de afaceri favorabil, regimul stimulează intrările de bani murdari în ţară; Visul lui Plahotniuc este să transforme Moldova într-un paradis al criminalilor
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 12.08.2017 07:15
În loc să creeze un mediu de afaceri favorabil, actualul regim stimulează intrările de bani murdari în ţară. În aşa mod, Moldova va fi transformată într-un paradis al criminalilor, iar diferiţi aventurieri, sub pretextul obţinerii cetăţeniei moldoveneşti, se vor ascunde aici de justiţia din ţările civilizate, spune vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari.
 
„Acest regim nu poate exista fără scheme. Dacă un investitor cu intenţii bune vrea să investească într-o ţară din lumea a treia, ultimul lucru care-l interesează pe acesta este să obţină cetăţenia acelei ţări. Mai ales a unei ţări capturate. Pe un investitor adevărat îl interesează un climat investiţional favorabil şi nivelul corupţiei în instituţiile de stat, dar şi o justiţie funcţională ”, a scris vicepreşedintele Platformei DA pe pagina de facebook.
 
Pe cei de la putere nu-i interesează creşterea economiei ţării, ci vor doar să îşi umple buzunarele, susţine Alexandru Slusari.

„Direcţiile prioritare în care Ministerul Justiţiei al lui Plahotniuc propune să fie investiţi banii viitorilor cetăţeni, la fel, arată cât de avizi de putere sunt. Nu trebuie de investit banii în producere, unde se pot crea locuri de muncă. Lasă poporul să continue să plece din ţară. Mafioţii vremelnici au nevoie de banii pe care cetăţenii ulterior îi vor da cămătarilor internaţionali pentru acoperirea găurilor din buget”, a declarat Alexandru Slusari.
 
„Agricultura, industria şi inovaţiile pe ei nu-i interesează. Plahotniuc încearcă prin orice metodă să-şi ascundă sub flagul european visul de a transforma Moldova într-o gaură neagră şi într-un paradis al criminalilor din toată lumea. O ţară unde va fi puţină populaţie, dar multe off-shore-uri, spălătorii de bani, bordeluri, cazinouri şi mizerie adunată din toată lumea. Un milion de cetăţeni deja au plecat din ţară. Alţii continuă să plece. Jumătate de milion dintre pensionari nu au pensii nici măcar pentru minimum de existenţă. Speranţa statului este că ei nu o vor duce mult. A fost creat un organ represiv foarte puternic. Preşedintele este o unealtă. De fapt, el va oferi cetăţeniile unora ca Ostap Bender din regiunile off-shore. Opoziţia reală este zdrobită de metodele cele mai dictatoriale ”, a spus vicepreşedintele Platformei DA.

Astfel, Slusari susţine că aceste fărădelegi care au loc în ţară trebuiesc imediat stopate.

„Cetăţeni, încă doi - trei ani şi Plahodonia va înflori în întregime. Noi suntem datori, de dragul copiilor şi nepoţilor noştri, să oprim acest flux de noroi ”, a conchis Alexandru Slusari.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI