Agenţia Proprietăţii Publice nu anunţă cine este cumpărătorul, dar cel mai probabil că ar putea fi unul dintre ceilalţi doi acţionari importanţi ai companiei: fondul american de investiţii Western NIS Enterprise Fund, care deţine o cotă de 39,75% din capitalul întreprinderii.

Alt acţionar important este Moldova Agroindbank care deţine 17,43% din acţiuni.

Glass Container Company este unul dintre cei mai mari producători de articole din sticlă din Moldova, iar împreună cu o altă companie afiliată - Glass Container Prim,este la ora actuală unul dintre cei mai mari producători de articole din sticlă din regiune. Capacităţile anuale de producere sunt de 225 de milioane de butelii. În anul 2015, vânzările Glass Container Company au fost de circa 506 de milioane de lei, iar aproape 65% din producţie a fost exportată. Profitul a constituit 26,9 milioane lei.

Rezultatele pentru anul 2016, încă nu au fost publicate

De notat că în actuala rundă de prvatizare, statul a scos la mezat şi Fabrica de Sticlă din Chişinău, care acum staţionează, dar pentru care statul speră să obţină 230 de milioane lei.

În total în prima rundă de privatizare din acest an care se desfăşoară în martie 2017, autorităţile au scos la vânzare active de circa 1,3 miliarde de lei.