Circulaţia pe drumul de ocolire a oraşului Ungheni, deschisă începând cu 31 octombrie

Circulaţia pe drumul de ocolire a oraşului Ungheni, deschisă începând cu 31 octombrie
Sursa: jurnal.md Foto: mec.gov.md 02.10.2017 10:45
Circulaţia pe drumul de ocolire a oraşului Ungheni va fi deschisă începând cu 31 octombrie curent, anunţă Ministerul Economiei şi Infrastructurii.

Totodată, segmentele traseului Chişinău – Ungheni, aflate în proces de reabilitare urmează a fi finalizate până la finele primului semestru al anului 2018.

Potrivit autorităţilor, lucrările la cele patru segmente de traseu cu o lungime totală de peste 91,5 km sunt efectuate cu abateri serioase de la graficile stabilite în contracte.

De vină ar fi termenul îndelungat de elaborare a detaliilor de execuţie de către antreprenori, modificărilor în proiectele tehnice din cauza executării necalitative  a acestora, neachitarea la timp de către antreprenori a materialelor contractate

Precizăm că centura de ocolire a oraşului Ungheni este un proiect finanţat din grantul Comisiaei Europeane în valoare de peste 11 milioane de euro.

Acesta va scurta cu circa 20 km drumul până la Vama Sculeni şi la noul pod peste Prut, proiect preconizat spre realizare în colaborare cu România în zona comunei Zagarancea. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI