Studiourile de film Sony Pictures au anunţat miercuri că filmul se va numi "Once Upon a Time in Hollywood" şi că Di Caprio va interpreta rolul unui star western dintr-un serial de televiziune iar Pitt va fi cascadorul care l-a dublat pe actor în carieră. 

Este pentru prima dată când cei doi actori vor juca împreună într-un film.  

"Amândoi se luptă să reuşească într-un Hollywood pe care nu îl mai recunosc. Dar Rick (DiCaprio) are o vecină foarte celebră... Sharon Tate", scrie Sony Pictures într-un comunicat.

Actriţa Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, a fost ucisă în 1969 de adepţii lui Manson, unul dintre cei mai notorii criminali din America. Manson a murit în noiembrie 2017 la vârsta de 83 de ani în timp ce ispăşea condamnarea pe viaţă. 

Filmul va fi lansat pe 9 august 2019, la 50 de ani după ce Tate şi patru prieteni au fost înjunghiaţi sau împuşcaţi mortal. 

Tarantino a declarat că a lucrat la scenariu timp de cinci ani şi a trăit în zona Los Angeles aproape toată viaţa, "inclusiv în 1969, când aveam 7 ani". 

"Sunt foarte emoţionat să spun povestea asta despre LA şi despre un Hollywood care nu mai există. Şi nu pot mai fericit cu o echipă ca Di Caprio şi Pitt", a transmis el printr-un comunicat. 

DiCaprio a câştigt un premiu Oscar în 2016 pentru rolul din "The Revenant", în timp ce Brad Pitt a fost nominalizat la Oscar pentru performanţa din "Moneyball" şi "The Curious Case of Benjamin Button". Tarantino a câştigat două premii Oscar pentru scenariile filmelor "Django Unchained" şi "Pulp Fiction", producţii pe care le-a şi regizat.