Nunta regală dintre prinţul Harry şi Meghan Markle, care va avea loc la 19 mai în capela castelului Windsor, a făcut să explodeze preţurile locaţiilor din zonă. Un hotel de patru stele cu vedere spre locul desfăşurării "marelui eveniment nupţial" poate ajunge la preţul de 8.000 de lire pentru un sejur de trei nopţi, relatează Agerpres.

Deocamdată preţul cel mai mare este cel plătit de televiziunile britanice care au oferit 10.000 de lire pentru o suite cu balcon din care să filmeze fericitul eveniment.

Cu cât se apropie mai mult eveniment cu atât hotelurile se grăbesc să-şi completeze rezervările şi să atârne afişul "epuizat". Deşi preţurile sunt exorbitante, cele mai bune camere au fost deja rezervate, a declarat un angajat al unui astfel de hotel revistei Hello.

Activitatea mass-media în această zi nu se anunţă deloc uşoară, având în vedere că va fi desfăşurat un amplu dispozitiv de securitate care va ţine sub atentă observaţie orice balcon cu vedere la strada principală a castelului Windsor.