Există mai multe riscuri astăzi, dar cel mai mare este acela de a strica relaţiile cu cei dragi, din cauza unor convingeri puternice, pe care vrei să le impui cu orice preţ şi în ciuda oricărei opoziţii.

Taur

Se poate ajunge la un conflict exploziv cu unul dintre partenerii importanţi. Dacă vei fi suficient de atent şi de înţelept, vei putea transforma întreaga situaţie într-un dialog constructiv.

Gemeni

Poţi fi martorul unor situaţii care degenerează în conflicte în anturajul apropiat. Vei avea posibilitatea de a da o mână de ajutor, dar numai dacă vei fi într-o stare mai paşnică decât restul lumii.

Rac

Ar fi de dorit să acorzi mai multă atenţie propriului comportament, care îţi poate provoca mai multe probleme decât crezi că ai acum, în special în relaţia cu cei dragi.

Leu

S-ar putea să te cuprindă neliniştea, din motive care nu îţi sunt foarte clare. Ar fi bine să nu te laşi dominat de această stare negativă.

Fecioară

Este posibil să aluneci uşor spre o eroare, pornind de la prostul obicei de a lua în calcul doar ceea ce se află sub ochii tăi, ca şi cum toată lumea s-ar reduce la microuniversul în care trăieşti sau munceşti.

Balanţă

Te poate surprinde atitudinea categorică a unui apropiat, drept pentru care vei face la fel sau chiar mai mult, ca să nu fii mai prejos.

Scorpion

Poţi fi cauza unui conflict în familie, care nu îşi va găsi rezolvarea prea curând, poate şi din cauză că sunt multe minciuni şi adevăruri ciuntite la mijloc.

Săgetător

Ştii să te fereşti de orice fel de influenţă negativă, inclusiv aceea care vine de la tine însuţi, dar e mai greu să faci acest lucru dacă vine de la o persoană pe care o respecţi.

Capricorn

Ai impresia că alţii îţi controlează viaţa şi poate că aşa şi este, mai ales dacă aceia sunt deţinătorii resurselor de care ai nevoie sau pe care le doreşti.

Vărsător

Există riscul unor exagerări cu care te întâlneşti rar sau foarte rar. Un conflict cu un superior poate deveni motiv de demisie sau de certuri aprinse cu partenerul de cuplu.

Peşti

Poţi ţine sub control tendinţa de a impune tuturor stilul tău perfecţionist de lucru. Ar fi bine să accepţi că nu poţi face asta şi că, până la urmă, nici nu e nevoie.