Trupa Suede va relansa albumul omonim, pentru a marca 25 de ani de la debut

Trupa Suede va relansa albumul omonim, pentru a marca 25 de ani de la debut
Sursa: www.news.ro Foto: twitter.com 27.01.2018 22:33
Trupa britanică Suede va relansa, sub forma unei colecţii, albumul omonim, pentru a marca 25 de ani de la debutul discografic.

Formaţia londoneză a debutat discografic în 1993, iar după 25 de ani va marca acel moment cu o ediţie deluxe, care va fi lansată pe 30 martie.

Colecţia va conţine 4 CD-uri şi un DVD, ce vor cuprinde piese nelansate până în prezente, înregistrări live inedite şi cele mai cunoscute melodii ale trupei.

„Albumul este plin de naivitate, dar reuşeşte să dea un sentiment care încă îmi place; se dezlănţuie, ţipă, scânceşte şi şopteşte şi captează ceva adevăr despre cine eram la acel moment al vieţii noastre: tineri, impertinenţi, ambiţioşi şi fragili”, a explicat solistul Brett Anderson, citat de NME. „Am doar amintiri frumoase din vremurile alea. A fost o perioadă frumoasă pentru noi”.

Suede a fost fondată în Londra, în 1989. După ce a lansat al cincilea album, „A New Morning” (2002), formaţia a luat o pauză până în 2010, când a revenit pe scenă pentru o serie de concerte şi a mai lansat două materiale de studio până în prezent. Cel mai recent disc este „Night Thoughts”, apărut în 2016.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI