După ce şi-a închis blogul, "The Tig", în aprilie 2017, şi şi-a întrerupt apariţiile pe micul ecran în noiembrie, actriţa americană şi-a închis şi conturile de Twitter şi Instagram.

"Domnişoara Markle se simte recunoscătoare faţă de toţi cei care îi urmăreau activitatea pe reţelele de socializare, totuşi, pentru că nu îşi mai foloseşte conturile de mai mult timp, a decis să le închidă", a indicat o sursă apropiată familiei regale, citată de Huffington Post.

Astfel, fanii actriţei trebuie să se aboneze la contul oficial al palatului Kensington pentru a-i putea urmări activităţile publice.

Pe acest cont, care le este dedicat şi prinţului William şi ducesei Kate, au fost anunţate logodna lui Meghan Markle şi a prinţului Harry, precum şi data căsătoriei. De asemenea, marţi, au fost publicate imagini de la o vizită oficială pe care logodnicii au făcut-o la un post de radio din Londra.

Prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la castelul Windsor, reşedinţă regală de peste 1.000 de ani.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan Markle şi-au anunţat logodna în noiembrie 2017 şi se vor căsători la biserica Saint George de la castelul Windsor.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei.

Cei doi formează un cuplu de mai mult de un an.