"Voi face o pauză, nu ştiu pentru cât timp", a declarat artista americană într-o conferinţă de presă organizată la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, unde un documentar biografic care îi este dedicat, "Gaga: Five Foot Two", a fost proiectat vineri seară în premieră mondială.

Vedeta americană, un star mondial al muzicii pop, al cărei nume real este Stefani Joanne Angelina Germanotta, îşi va suspenda cariera artistică în luna decembrie, la finalul turneului ei mondial, "Joanne", care are acelaşi nume cu titlul celui mai recent album de studio al său, dedicat unei mătuşi pe linie paternă, care a murit la vârsta de 19 ani.

"Abia aştept să am timp să reflectez, să îmi încetinesc puţin ritmul şi să mă vindec, pentru că aceste lucruri sunt foarte importante", a mai spus Lady Gaga.

Totuşi, "acest lucru nu înseamnă că nu voi mai crea nimic. Asta nu vrea să spună că nu pregătesc nimic", a precizat cântăreaţa, pentru a-şi linişti fanii din lumea întreagă.

Luni, Lady Gaga a fost nevoită să îşi anuleze un concert în Montreal din cauza unei laringite şi a unei infecţii respiratorii, pe care a contractat-o cu ocazia unui show în aer liber susţinut la New York.

Cântăreaţa americană a vorbit de mai multe ori în mod public despre lupta ei împotriva depresiei, tulburărilor de alimentaţie şi afecţiunilor cronice de care a suferit de-a lungul carierei sale, pe parcursul căreia a înregistrat cinci albume de studio şi a câştigat numeroase premii de prestigiu.