Deşi cel de-al 7-lea sezon s-a încheiat, mulţi telespectatori îşi pun întrebări sau sunt indignaţi de cele întâmplate. Al doilea episod al sezonului intitulat " Stormborne" a fost un capitol dedicat reîntâlnirilor pentru Arya Stark, notează Agerpres.

Atenţie, urmează detalii despre întâmplările care au avut loc în sezonul al 7-lea al serialului „Game of Thrones”.

Pe de-o parte, ea s-a întâlnit cu lupul său pe care l-a pierdut, Nymeria, dar şi cu un vechi prieten pe care nu îl mai văzuse de mult: Hot Pie a cărui urmă s-a pierdut în sezonul 4 al serialului.

Această întâlnire între vechi prieteni a fost hotărâtoare pentru drumul ales de Arya şi pentru întreaga soartă a sezonului. De ce? Pentru că tânărul ei prieten îi spune că familia Bolton a fost învinsă şi că Jon Snow este acum "King of the North".

Reddit, unul din site-urile cele mai active în comentarii dedicate situaţiilor şi personajelor din "Game of Thrones" a făcut o anchetă în rândul telespectatorilor care au decis în unanimitate că personajul cel mai detestat este nimeni altul decât Hot Pie!

Dacă Hot Pie nu i-ar fi spus tinerei că Nordul a revenit sub controlul familiei Stark, Arya ar fi ucis-o pe Cersei, Jon şi echipa lui nu s-ar mai fi dus să captureze un zombi în ţinuturile sălbatice, dragonul Viseryon ar fi fost încă în viaţă, iar Zidul nu ar fi căzut. Şi întreaga suflare ar fi fost unită împotriva Regelui Nopţii.

Prin urmare, nu întâmplător Hot Pie a fost declarat cel mai detestat personaj de milioanele de fani ai serialului "Game of Thrones".