VIDEO

Prinţul George a început şcoala

Prinţul George a început şcoala
Sursa: www.agerpres.ro Foto: reuters 07.09.2017 15:40
Prinţul George, al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a început şcoala, fără a putea fi însoţit în această zi festivă de mama sa, Kate, care suferă de hiperemeză de sarcină, informează AFP.

Prinţul de 4 ani şi-a făcut apariţia de mână cu tatăl său, Prinţul William, la şcoala privată St. Thomas's Battersea, unde anul şcolar costă cel puţin 17.604 de lire sterline (19.218 euro).

George era îmbrăcat într-o uniformă predominant bleumarin, compusă din bermude, un pulover cu guler în V, tivit cu roşu, o cămaşă bleu ciel şi pantofi negri cu şosete de culoare închisă.Nepotul reginei Elisabeta a II-a va petrece un an în această clasă pregătitoare, la care va figura ca George Cambridge, înainte de a începe şcoala primară la vârsta de cinci ani, aşa cum se obişnuieşte în Marea Britanie.

Potrivit site-ului său, şcoala găzduieşte 560 de fete şi băieţi cu vârsta cuprinsă între 4 şi 13 ani, care vor urma cursuri de artă, balet, teatru, franceză şi informatică, concentrându-se pe valori precum gentileţea, politeţea, încrederea, modestia şi generozitatea.Kate Middleton şi prinţul William, părinţii lui George şi ai prinţesei Charlotte (2 ani), au anunţat luni că aşteaptă un al treilea copil.

Ca şi la cele două sarcini anterioare, prinţesa de 35 de ani suferă de o heperemeză de sarcină, o formă severă de vărsături şi greţuri, care a obligat-o deja să anuleze două întâlniri oficiale în această săptămână.

Cel de-al treilea copil al cuplului Kate—William va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, indiferent dacă va fi băiat sau fată.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI