Gary Oldman, în vârstă de 59 de ani, s-a căsătorit cu iubita lui, Gisele Schmidt, scriitoare şi curator de artă, cu care a început o relaţie după ce s-a despărţit de cea de-a patra soţie a lui, Alex Edenborough.

Potrivit New York Post, ceremonia a avut loc în reşedinţa managerului artistului britanic, Doug Urbanski, în urmă cu câteva săptămâni, înainte ca Gary Oldman şi Gisele Schmidt să păşească împreună pe covorul roşu la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Gary Oldman este pasionat de fotografie, iar presa americană afirmă că starul de cinema a cunoscut-o pe noua lui soţie în timp ce aceasta scria un articol despre activitatea lui artistică.

Prima căsătorie a actorului Gary Oldman, cu actriţa Lesley Manville — cu care are un fiu, Alfie, în vârstă de 28 de ani—, a durat doi ani şi s-a încheiat în 1989. În anul următor, Gary Oldman s-a căsătorit cu Uma Thurman, însă cei doi actori s-au despărţit în 1992.

Apoi, actorul britanic s-a căsătorit cu fotografa Donya Fiorentino — cu care are doi fii, Gulliver, în vârstă de 20 de ani, şi Charlie, în vârstă de 18 ani — în 1997, însă cei doi s-au despărţit în 2001. A patra căsnicie a actorului Gary Oldman, cu cântăreaţa Alex Edenborough, a fost cea mai lungă, rezistând şapte ani, înainte ca divorţul să fie pronunţat în 2015.