Îmbrăcate în rochii aurii lungi, fără mâneci, Naomi Campbell (47 de ani), Cindy Crawford (51 de ani), Claudia Schiffer (47 de ani), Helena Christensen (48 de ani) şi Carla Bruni (49 de ani) au defilat pe podium alături de Donatella Versace, pe melodia ”Freedom”, interpretată de George Michael. O voce a anunţat ”Gianni, asta este pentru tine”, cortina fiind ridicată pentru a le prezenta pe cele cinci femei. 

Melodia aleasă pentru moment şi cele cinci top-modele care au defilat ţinându-se de mână au amintit de show-ul organizat de Versace în anul 1991, la care George Michael s-a aflat în primul rând.

Cele cinci top-modele au ocupat podiumul la finalul prezentării colecţiei de primăvară - vară 2018 a casei de modă, în cadrul căreia a defilat şi fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber, în vârstă de 16 ani, potrivit mirror.co.uk. 

Gianni Versace, care a înfiinţat casa de modă în anul 1978 şi este recunoscut pentru conturarea conceptului de ”supermodel”, a fost împuşcat mortal în 1997, pe treptele locuinţei sale luxoase din oraşul Miami Beach. După doar câteva zile, asasinul său, Andrew Cunanan, s-a sinucis. După moartea bruscă a fratelui ei, Donatella Versace a preluat conducerea casei de modă.