Actorul mexican Diego Luna se alătură distribuţiei noului film al lui Woody Allen

Actorul mexican Diego Luna se alătură distribuţiei noului film al lui Woody Allen
Sursa: www.agerpres.ro Foto: justjared.com 13.09.2017 16:51
Actorul mexican Diego Luna şi cel american Liev Schreiber au fost cooptaţi în distribuţia noului film pe care îl pregăteşte Woody Allen, potrivit ediţiei online a revistei Variety citată de EFE.

Artista de origine latino Selena Gómez, alături de Elle Fanning, Jude Law, Rebecca Hall, Kelly Rohrbach şi Timothée Chalamet au fost deja anunţaţi ca parte a distribuţiei viitorului film semnat de Woody Allen.

Deocamdată nu se cunoaşte titlul şi nici subiectul acestui film care va fi următorul proiect al cineastului newyorkez, după 'Wonder Wheel', lungmetrajul care va fi lansat pe ecranew în decembrie.

Pelicula, care va putea fi vizionată în premieră în cadrul Festivalului de Film de la New York, îi are în rolurile principale pe Kate Winslet şi Justin Timberlake.

Viitorul proiect va fi totodată al treilea film pe care Woody Allen îl realizează pentru gigantul electronic Amazon, o relaţie profesională care a început cu 'Cafe Society' (2016) şi care a inclus şi serialul de televiziune 'Crisis in Six Scenes'.

Aşa cum se prevede şi cu 'Wonder Wheel', viitorul film va fi lansat în cinematografe după care va rămâne la dispoziţia micilor ecrane pe serviciul Amazon Prime, în exclusivitate.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI