Ronnie Wood, chitaristul The Rolling Stones, are cancer pulmonar

Ronnie Wood, chitaristul The Rolling Stones, are cancer pulmonar
Sursa: jurnal.md/digi24.ro Foto: Gulliver/ Getty Images 06.08.2017 21:32
Al doilea chitarist al formaţiei The Rolling Stones, Ronnie Wood, în vârstă de 70 de ani, s-a operat în luna mai de cancer pulmonar, informează AFP, citând o mărturisire făcută de muzician într-un interviu publicat duminică de The Mail on Sunday.

Tumoarea a fost descoperită în timpul unei examinări medicale de rutină, a dezvăluit el în acest interviu realizat cu ocazia publicării cărţii "Ronnie Wood: Artist", dedicată sutelor de desene şi picturi realizate de muzician în ultimii cincizeci de ani, notează Agerpres.

Medicul "a revenit anunţându-mă că am această supernovă arzând în plămânul stâng", a povestit chitaristul, evocând ulterior teribila perioadă de aşteptare a rezultatelor analizelor care determinau dacă tumora s-a răspândit sau nu.

Wood a aflat într-un final că tumora nu se răspândise şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. "Totul este bine acum", a dat asigurări Wood, care a renunţat la fumat anul trecut, cu o săptămână înainte de naşterea gemenelor sale Gracie Jane şi Alice Rose — al cincilea şi, respectiv, al şaselea copil al muzicianului.

Chitaristul admite că nu a fost surprins de diagnostic, dată fiind viaţa sa marcată de excese, dar mărturiseşte că a avut întotdeauna un înger păzitor uimitor care a vegheat asupra sa.

Wood a venit la The Rolling Stones în 1975 pentru a-l înlocui pe Mick Taylor, care i-a succedat la rândul său în 1969 lui Brian Jones.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI