Zuckerberg, în vârstă de 33 de ani, şi soţia sa Priscilla Chan, de 32 de ani, au postat o scrisoare adresată lui August, cea mai mică dintre cele două fiice ale lor, la fel cum au făcut când a venit pe lume primul lor copil, Maxima, la sfârşitul anului 2015.

''Lumea poate fi un loc dificil. De aceea este important să ne facem timp să ieşim afară şi să ne jucăm'', au scris cei doi pentru August care, în opinia lor, ar trebui să se bucure de copilărie şi să facă tot posibilul să petreacă cât mai mult timp în natură, să alerge şi să miroasă florile.

''Copilăria este magică. Numai o dată ai ocazia să fii copil, aşa că nu îţi irosi timpul făcându-ţi prea multe griji cu privire la viitor. Pentru asta ne ai pe noi'', au dat asigurări Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan.

Fondatorul Facebook a anunţat la 18 august că îşi va lua două luni de concediu paternal după naşterea celei de-a doua fiice. Zuckerberg a spus că va profita de facilitatea care există la Facebook de a-şi împărţi concediul în două perioade. ''Mai întâi îmi voi lua o lună de concediu pentru a sta cu Priscilla şi cu fetele, apoi vom petrece şi toată luna decembrie împreună'', a precizat Zuckerberg într-o postare pe Facebook.

Zuckerberg şi-a luat două luni de concediu paternal şi după naşterea primei fiice.

Miliardarul american a anunţat în martie că va avea un al doilea copil.