Regina pop-ului este cunoscută nu doar pentru muzica sa, ci şi pentru gesturile sale excentrice, iar pentru a-şi sărbători miercuri ziua de naştere a dat din nou dovadă de un comportament extravagant.

Madonna a plecat cu întreaga familie în Italia cu acest prilej. Cântăreaţa a postat mai multe videoclipuri pe contul său de Instagram care oferă o idee despre modul în care a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere.

Festivitatea a început cu un dans contemporan, urmat de un spectacol oferit chiar de sărbătorită, care a îndrăznit să se lanseze în câţiva paşi de dans tradiţional din regiunea italiană în care se află.Look-ul ales de cântăreaţă a lăsat clar să se întrevadă cine este protagonista serii.

A purtat o rochie lungă din dantelă, în stilul vodevil tipic cântăreţei, care a avut pe cap şi un joben foarte cochet. Intrarea la petrecere şi-a făcut-o călare, după cum se vede din imaginea postată pe Instagram, în care se observă că şi calul este bine dispus.

Madonna nu este cunoscută însă doar pentru muzica sau apariţiile sale excentrice, ci şi pentru activitatea sa umanitară. Astfel, ea le-a cerut invitaţilor să doneze fiecare câte o mică sumă pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi din Malawi.

Merită amintit că Madonna a inaugurat recent un spital în Malawi şi că are doi copii înfiaţi, David şi Mercy, din această ţară africană, notează La Vanguardia.