Traficul feroviar în Marea Britanie a întârziat cu 30 de minute, după apariţia unei lebede pe calea ferată

Traficul feroviar în Marea Britanie a întârziat cu 30 de minute, după apariţia unei lebede pe calea ferată
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa 11.08.2017 19:37
Deşi nu a fost vorba despre un elefant, aşa cum au subliniat utilizatorii de internet, prezenţa unei lebede pe calea ferată a provocat întârzieri de circa 30 de minute, pe un traseu de tren din Marea Britanie, relatează AFP.

Lebăda albă, proprietate a coroanei britanice, a fost văzută între Egham şi Ashford (vest de Londra) în jurul orei locale 07.30, exact la ora de vârf, provocând întârzieri care au afectat sosirea trenurilor în gara londoneză Waterloo, potrivit companiei South West Trains, care deserveşte sud-vestul Angliei.

South West Trains a anunţat circa o oră mai târziu că animalul a fost luat de pe calea ferată şi a fost dat în grija celor responsabili. Totul a durat însă prea mult din punctul de vedere al unora dintre călători, care nu s-au sfiit să-şi posteze părerile pe reţelele sociale.

"Cât timp îţi trebuie să ridici o lebădă? Nu este totuşi un elefant", a postat pe Twitter Nish Mahajan.

O lebădă pe calea ferată... "Şi credeţi că şeful meu va crede asta?", a întrebat la rândul ei Ellie Kishore.

Un alt internaut, Harry, a propus utilizarea sirenei trenului pentru a speria lebăda şi a o face să fugă, iar Capucho a recomandat chiar ca trenul "să treacă peste" pasăre.

Întâmplarea face că, doar câteva ore mai târziu, South West Trains a anunţat o încetinire a traficului în sud din cauza prezenţei vacilor pe calea ferată. "Dimineaţă lebede şi acum vaci? Animalele ne atacă?", a comentat la rândul lui Dimitar pe Twitter.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI