Actriţa în vârstă de 46 de ani a început marţi să filmeze la serialul "Heathers", împreună cu Selma Blair, după ce a anunţat că cancerul ei este în remisie.

"M-am întors pe platoul de filmare", a scris Doherty sub o fotografie postată pe Instagram. "Au fost doi ani foarte dificili. Lupta cu cancerul. Ca actor, oamenii te trec pe banca de rezervă. Presupun că eşti slab, incapabil, dar totuşi munca este aceea care te întăreşte şi îţi dă puterea de a învinge această bestie inimaginabilă", a adăugat actriţa.

"M-am comparat cu o maşină astăzi. Un Shelby vintage care a stat prea mult timp în garaj. Totuşi este în continuare o maşină foarte bună. Cea mai bună. Are doar nevoie de timp pentru a se încălzi şi este gata de pornire. Şi merge aşa cum trebuie", a mai scris ea în postare.

"Sun recunoscătoare pentru ziua de azi. Pentru fiecare zi. Mulţumesc @heathers că m-aţi lăsat să joc şi să fiu altcineva astăzi. Echipă minunată, scriitori minunaţi, distribuţie minunată, serial minunat şi regizor minunat. paramountnetwork2018", a menţionat actriţa.

Shannen Doherty a jucat rolul Heather Duke în filmul original "Heathers", care a fost lansat în cinematografe în 1989. Filmul este acum adaptat ca serial de televiziune cu Shannen Doherty, Selma Blair şi Grace Victoria Cox, şi va avea premiera la Paramount Network în 2018.

Actriţa a aflat că boala de care suferă este în remisie în aprilie, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. Ea a postat luni o fotografie cu frizura ei "pariziană sexi", în condiţiile în care părul cotinuă să-i crească după chimioterapie.