Actorul Shia LaBoeuf a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice

Actorul Shia LaBoeuf a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice
Sursa: jurnal.md/digi24.ro Foto: hollywoodreporter.com 09.07.2017 23:49
Actorul Shia LaBoeuf a fost arestat sâmbătă dimineaţă, în statul american Georgia, după ce s-a comportat agresiv faţă de un ofiţer de poliţie şi a tulburat ordinea publică, conform unui comunicat al departamentului de poliţie din Savannah-Chatham, informează AFP, preluată de Agerpres.

Actorul a fost reţinut după ce, în stare de ebrietate, a cerut o ţigară de la un trecător şi de la un ofiţer de poliţie. "Când domnul LaBoeuf nu a primit ţigara cerută, a devenit vulgar şi a început să folosească un limbaj neadecvat în prezenţa unei femei şi a unui copil", conform comunicatului poliţiei.

Poliţistul i-a cerut să se liniştească şi să plece, însă Shia LaBoeuf a refuzat şi a devenit agresiv. În consecinţă, poliţistul a vrut să-l aresteze, însă actorul a fugit în holul unui hotel unde a fost în cele din urmă prins şi încătuşat.

După aceste incidente, actorul american în vârstă de 31 de ani este cercetat pentru tulburarea ordinii publice.

Starul, celebru pentru rolul său din seria "Transformers", nu este la primele incidente de acest fel.  Shia LaBeouf a fost arestat şi în luna ianuarie sub acuzaţia că a lovit un bărbat într-un muzeu al cinematografiei de la New York, unde actorul îşi instalase un proiect artistic anti-Trump.

În iunie 2014 actorul a fost reţinut tot sub acuzaţia de tulburare a ordinii publice într-un teatru de pe Broadway.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI