Ringo Starr îşi celebrează cei 77 de ani cu un cântec care militează pentru mai multă dragoste

Ringo Starr îşi celebrează cei 77 de ani cu un cântec care militează pentru mai multă dragoste
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa 08.07.2017 10:32
Ringo Starr şi-a sărbătorit vineri 77 de ani de viaţă cu un cântec care militează pentru mai multă dragoste în lume, care va figura pe viitorul său album, ca şi un duet cu Paul McCartney, celălalt fost membru al trupei Beatles încă în viaţă, relatează AFP.

Fostul bateristul al Beatles a anunţat lansarea la 15 septembrie a celui de al 19-lea album de studio, care se va intitula "Peace and Love" şi la care au colaborat mari nume ale rock-ului, printre care şi Paul McCartney.

Ringo Starr a prezentat vineri cântecul pop "Give More Love", o reminiscenţă a sound-ului Beatles.

Cum se întâmplă de obicei la aniversarea sa, Ringo Starr şi-a încurajat fanii să se întâlnească şi să facă semnul universal al păcii.

Paul McCartney a compus două cântece pentru noul album, printre care şi prima înregistrare comună din 2010 a ultimilor doi supravieţuitori ai grupului care a revoluţionat muzica modernă.

Paul McCartney va fi într-o companie selectă pe acest album, alături de Joe Walsh, chitaristul The Eagles, Dave Stewart din duo-ul The Eurythmics sau Steve Lukather, chitarist al Toto şi prolific muzician de studio.Ringo Starr vrea chiar să susţină câteva concerte, având stabilite opt date într-un cazinou din Las Vegas în octombrie, care vor fi urmate de un mic turneu în SUA.           

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI