Chester Bennington a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii private

Chester Bennington a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii private
Sursa: jurnal.md/Agerpres Foto: EPA 31.07.2017 18:31
Solistul Linkin Park Chester Bennington a fost înmormântat sâmbătă în cadrul unei ceremonii funerare private în apropierea locuinţei sale din Palos Verdes, California, relatează luni agenţia de ştiri UPI.

Familia, colegii de formaţie şi prietenii lui Bennington au participat la slujbă împreună cu alţi muzicieni care au cântat împreună cu Linkin Park, informează TMZ.

Poliţia a asigurat securitatea pentru eveniment şi fiecare participant a primit o brăţară galbenă cu numele lui Bennington şi un permis de trecere cu o fotografie a starului rock cântând pe scenă.

O scenă cu un set de tobe a fost de asemenea instalată la faţa locului, pentru o serie de omagii muzicale aduse lui Bennington, informează Us Weekly.

Solistul vocal al trupei "Of Mice&Men" Austin Carlile a participat la ceremonia funerară şi a postat pe Instagram o fotografie cu permisul în stil VIP. "Slujba de astăzi a fost frumoasă. Mulţumesc Linkin Park, mulţumesc Chester. Pentru tot", a scris el.

Chester Bennington a fost descoperit mort în luna iulie în locuinţa sa din Palos Verdes, din comitatul Los Angeles. Biroul de medicină legală a confirmat că rockerul în vârstă de 41 de ani s-a spânzurat de uşa unei băi din locuinţa sa.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI