Pe pagina oficială de Facebook a lui Quentin Tarantino au apărut mai multe linkuri la articole din presa israeliană care anunţau vestea logodnei.

Daniella, în vârstă de 33 de ani, a confirmat vestea, declarând pentru publicaţia de divertisment Pnai Plus: "Este adevărat. Suntem foarte fericiţi şi încântaţi".

Potrivit site-ului de ştiri israelian Walla!, Tarantino a cerut-o în căsătorie pe iubita sa la Los Angeles vineri seara, oferindu-i un inel de logodnă strălucitor.

Daniella este fiica unui renumit muzician israelian, Svika Pick, care a confirmat la rândul său fericita veste pentru Pnai Plus: ''Da, este bucurie în familia noastră. S-au logodit. Le-am urat mazel tov.''

Quentin şi Daniella s-au întâlnit prima dată în 2009, atunci când regizorul se afla în Israel pentru a-şi promova filmul "Inglourious Basterds".

Artista a apărut alături de Tarantino pe covorul roşu, la Los Angeles, două săptămâni mai târziu, însă relaţia a fost de scurtă durată şi cei doi s-au despărţit.

În 2009, Tarantino a recunoscut într-un interviu că a întâlnit pe cineva cu care vede în sfârşit un viitor, dar că nu a continuat relaţia, deoarece nu era gata să se implice.

Regizorul a declarat pentru revista GQ că şi-a sacrificat în mod intenţionat viaţa personală pentru a se concentra pe cariera sa. "Atunci când fac un film nu fac nimic altceva. Filmul este totul. Nu am soţie. Nu am copil. Nimic nu îmi poate sta în cale. Întreaga lumea se poate duce la naiba şi poate lua foc. Nu-mi pasă. Asta e viaţa mea", mărturisise atunci regizorul, cunoscut pentru filme ca "Django Unchained", "Pulp Fiction" sau "The Hateful Eight".

"E Muntele Everest. Dacă urci Everestul nu mai faci nimic altceva. Toate preocupările tale lumeşti, familia, totul dispare pur şi simplu. (...) Nu spun că nu mă voi însura sau că nu voi avea copii înainte de 60 de ani. Până acum însă am făcut alegerea de a merge pe acest drum singur", a explicat la acel moment Tarantino.

Totuşi, povestea are un final fericit. În 2016, Tarantino şi Daniella s-au întâlnit din nou şi de atunci au fost văzuţi în mod constant împreună.