O schiţă semnată de Donald Trump, vândută cu aproape 30.000 de dolari la o licitaţie din New York

O schiţă semnată de Donald Trump, vândută cu aproape 30.000 de dolari la o licitaţie din New York
Sursa: www.agerpres.ro Foto: natedsanders.com 29.07.2017 16:33
Un cumpărător anonim a achiziţionat cu 29.184 de dolari o schiţă care reprezintă la orizont oraşul New York, semnată în urmă cu peste un deceniu de Donald Trump, a informat vineri casa de licitaţii Nate D. Sanders, citată de EFE.

Desenul cu dimensiuni de 29 x 22 de centimetri, care a avut preţul de pornire de 9.000 de dolari, a fost licitat de mai multe ori până la oferta finală prezentată de noul proprietar, al cărui nume nu a fost dezvăluit, potrivit site-ului casei de licitaţii cu sediu în Los Angeles.

Autorul a trasat în câteva linii simple cu marker auriu silueta oraşului New York, în care apare strălucind în centru somptuoasa Trump Tower, în loc de mai celebrele Empire State sau clădirea Chrysler.

Opera este produsul unui eveniment caritabil, la care Trump a asistat în 2005, şi care s-a menţinut în condiţii bune până în prezent, deşi este uşor pătată în partea din dreapta.

Potrivit casei de licitaţii, care a realizat vânzarea, există un număr foarte mic de astfel de desene semnate de actualul preşedinte, lucru pe care l-a calificat drept "extrem de rar".

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI