Justin Bieber a lovit accidental cu maşina un fotograf

Justin Bieber a lovit accidental cu maşina un fotograf
Sursa: jurnal.md/Agerpres Foto: viagogo.com 28.07.2017 08:07
Artistul pop canadian Justin Bieber a fost implicat într-un accident de circulaţie miercuri noaptea după ce se întorcea de la un serviciu religios, lovind accidental cu pick-up-ul său un fotograf, informează The Telegraph.

Cântăreţul de 23 de ani a fost văzut ieşind din maşină şi verificând starea fotografului, care se afla întins la pământ ţinându-se de picior şi ţipând de durere.

Potrivit poliţiei, artistul l-a lovit accidental cu maşina după ce a părăsit Biserica Hillsong din Los Angeles.

Bieber părea îngrijorat în timp ce încerca să îl ajute pe fotograf să se ridice, însă gestul său de a-i întinde mâna a fost refuzat.

Potrivit site-urilor de ştiri locale, Khloe şi Kourtney Kardashian au participat şi ele la serviciul religios, însă nu au fost implicate în accident.

Starul pop ieşea cu spatele din locul de parcare şi virase la dreapta atunci când a avut loc coliziunea.

Artistul a oprit, s-a dat jos din maşină, a îngenunchiat şi l-a întrebat pe fotograf dacă a fost rănit. Ulterior, Bieber a explicat poliţiei ce s-a întâmplat în timp ce aştepta venirea unei ambulanţe. Fotograful a fost iniţial tratat la faţa locului, apoi luat pe o targă şi transportat la spital. Artistul a petrecut circa 10 minute la locul accidentului înainte de fi lăsat să plece.

Potrivit unei declaraţii făcute de Scott Dowling, de la poliţia din Beverly Hills, pentru New York Daily News, coliziunea a avut loc la o "viteză extrem de redusă" chiar înainte de ora locală 21:30, iar rănitul nu are leziuni care îi pun viaţa în pericol.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI