„Nu vreau să folosesc acel cuvânt. Lucrurile au devenit dificile pentru noi”, a mărturisit Jolie. Actriţa spune că relaţia a început să scârţâie vara trecută, când tocmai terminase filmările pentru pelicula „First They Killed My Father”.

În septembrie, Angelina a depus actele de divorţ, după o căsnicie care a durat 2 ani şi o relaţie de 12 ani. Cei doi au ajuns la tribunal pentru custodia celor şase copii, iar la iveală au ieşit inclusiv acuzaţii legate de comportamentul lui Brad Pitt faţă de copii. Actorul ar fi devenit agresiv verbal în timpul unui zbor cu avionul lor privat, însă actriţa neagă acum că ar avea orice resentiment faţă de fostul ei soţ.

„Când eram mică, îmi făceam foarte multe griji pentru mama mea. Şi nu vreau acum să se repete situaţia cu copiii mei. Cred că este foarte important să plângi sub duş şi nu în faţa lor. Ei trebuie să ştie că totul va fi bine, chiar şi când tu nu eşti sigură că aşa va fi”, a spus Jolie.

Brad Pitt a vorbit şi el despre divorţ într-un interviu acordat revistei GQ şi a dezvăluit că a avut probleme cu băutura, dar că acum este reabilitat. Jolie spune însă că nu aceasta a fost problema care a dus la despărţire: „Stilul nostru de viaţă nu era în niciun fel negativ. Nu aceasta era problema noastră. Avem împreună şase copii puternici, respectuoşi şi deschişi la minte şi sunt foarte mândră de ei”.

Actriţa a mai dezvăluit că la scurt timp după ce a intentat divorţul a început să sufere de hipertensiune şi de paralizia lui Bell, o boală care paralizează muşchii faciali. Jolie a reuşit însă să scape de problemele de sănătate şi să îşi recupereze complet mobilitatea muşchilor.