”Mi-am atins fiecare obiectiv pe care mi l-am propus şi există un anumit punct în viaţă în care trebuie să îţi spui: «Mi-am făcut datoria. Să îi mai las şi pe alţii». Într-un astfel de punct mă aflu eu acum”, a spus artistul american. ”Nu fac acest lucru pentru că îmi displace muzica, ci pentru că nu mai pot să fac asta şi pentru că îmi doresc să petrec mai mult timp alături de familia mea”, a adăugat Kenny Rogers.

Intitulat ”All In For The Gambler: Kenny Rogers’ Farewell Concert Celebration”, show-ul va aduna fani, prieteni şi piese legendare. 

Rogers va cânta alături de Dolly Parton, Little Big Town, Alison Krauss, The Flaming Lips, Idina Menzel, Jamey Johnson, Elle King şi mulţi invitaţi speciali, care vor fi anunţaţi în curând. 

Kenny Rogers a cântat prima dată alături de Dolly Parton în toamna lui 1983, piesa ''Islands in the Stream'', compusă de Bee Gees. Împreună au mai cântat “Real Love” (1985), “Love Is Strange” (1990), şi “You Can’t Make Old Friends” (2013). Cei doi au cântat împreună mai mult de 10 ani.  

”Aceasta va fi ultima noastră apariţie împreună pe scenă. Va merita să veniţi să ne vedeţi”, a spus Rogers. În mod paradoxal, în ciuda carierelor lor care se leagă, rar au împărţit aceeaşi scenă de concert. 

“Kenny este ca un membru al familiei mele. Suntem prieteni de peste 30 de ani şi am făcut muzica să fie magică împreună. Încă din 1983, când am lansat «Islands in The Stream», toată lumea se aştepta ca peste tot pe unde cântam el să fie cu mine”, a spus Parton. 

Biletele pentru concertul din Nashville vor fi puse în vânzare la 21 iulie, când Kenny Rogers, în vârstă de 78 de ani, va începe turneul de adio în Statele Unite, care cuprinde în total 18 concerte. 

Kenneth Ray ”Kenny” Rogers, născut pe 21 august 1938, este un cântăreţ, compozitor, textier, actor şi producător muzical american. Într-o carieră de aproape şase decenii, a lansat numeroase piese de mare succes, aparţinând nu doar genului country, ci şi altor stiluri muzicale, care s-au clasat în fruntea topurilor americane. Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial, iar artistul american a fost recompensat cu numeroase distincţii şi recompense, inclusiv Grammy, American Music Awards şi Country Music Awards.