Madonna a dat în judecată un portal de licitaţii pentru a contracara vânzarea unor obiecte personale

Madonna a dat în judecată un portal de licitaţii pentru a contracara vânzarea unor obiecte personale
Sursa: www.agerpres.ro Foto: reuters 19.07.2017 12:19
Vedeta pop americană Madonna a dat în judecată site-ul de licitaţii online ''Gotta Have Rock and Roll'' pentru a evita vânzarea unor obiecte personale, relatează EFE.

Portalul, specializat în rock and roll şi arta pop, a anunţat pentru miercuri organizarea unei licitaţii care include peste 100 de articole personale ale artistei. Printre obiectele scoase la vânzare se numără fotografii private, înregistrări inedite, articole de lenjerie intimă sau corespondenţă a artistei trimisă rudelor, unor celebrităţi sau foştilor parteneri.

Potrivit Daily News, cântăreaţa a prezentat de urgenţă o cerere justiţiei pe motiv că nu a fost informată despre vânzarea acestor obiecte personale până la data de 8 iulie. Profund surprinsă de această ştire, Madonna afirmă că nu avea informaţii privind obiectele aflate în posesia acestui portal.

Artista s-a declarat profund emoţionată de faptul că printre obiectele scoase la vânzare se află şi scrisoarea pe care rapperul Tupac Shakur, pe atunci partenerul artistei, i-a trimis-o în timp ce ispăşea o condamnare la închisoare.

Madonna, care a declarat că a aflat de această scrisoare din informaţiile difuzate în media de portalul de licitaţii, a acuzat-o direct pe responsabila cu vânzările, Darlene Lutz, care i-a fost directoare artistică şi prietenă personală.

"Pare evident că Darlene Lutz mi-a înşelat încrederea, într-o tentativă intolerabilă de a-şi procura aceste obiecte personale fără cunoştinţa sau consimţământul meu", a asigurat Madonna.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI