Sharon Stone refuză să se supere pe Madonna, deşi cântăreaţa a spus că este o actriţă „oribil de mediocră”

Sharon Stone refuză să se supere pe Madonna, deşi cântăreaţa a spus că este o actriţă „oribil de mediocră”
Sursa: jurnal.md/Agerpres Foto: http://nationalpost.com 15.07.2017 12:48
Sharon Stone a declarat că refuză să se supere pe Madonna, după publicarea în presa americană a unei scrisori din anii 1990 în care celebra cântăreaţă pop spunea că vedeta din "Basic Instinct" este o actriţă "oribil de mediocră", informează BBC.

În acea scrisoare, Madonna mărturisea că nu îi plăcea felul în care cariera ei actoricească era comparată cu aceea a lui Sharon Stone.

"Să ştii că sunt prietena ta. Mi-am dorit să fiu un star rock în anumite momente... (şi) m-am simţit uneori la fel de mediocră pe cum m-ai descris tu", a scris Sharon Stone într-un mesaj pe Facebook.

Actriţa mai spune că este "absurd" faptul că unele scrisori private ale Madonnei au fost publicate în presa americană, înainte ca ele să fie puse în vânzare în cadrul unei licitaţii.

"Noi două ştim acest lucru, la fel doar ca aceia care au supravieţuit atât de mult, că acceptarea propriei mediocrităţi este singura cale de a ne însuşi punctele noastre forte; pentru a deveni ceea ce amândouă am devenit", a continuat Sharon Stone în mesajul ei de pe Facebook.

"Te iubesc şi te ador; nu mă voi supăra pe tine din cauza unei invadări a evoluţiei tale personale", a adăugat celebra actriţă americană.

Actriţa în vârstă de 59 de ani a răspuns în acest fel unei scrisori în care Madonna afirma că se plictisise să citească în presă că Sharon Stone avea "cariera cinematografică pe care ea nu o va avea niciodată".

Acel text scris de mână al cântăreţei pop era adresat lui "J", despre care se crede că ar fi John Enos, un actor cu care Madonna a avut o relaţie în anii 1990.

În aceeaşi scrisoare, Madonna spunea că se simţea "inconfortabil în propria piele", că era "atât de descurajată" şi că avea o părere "neagră, neagră, neagră" despre viaţă.

"E atât de fără echivoc (sic) de frustrant să citesc că Whitney Houston are cariera muzicală pe care mi-o doresc şi că Sharon Stone are cariera cinematografică pe care eu nu o voi avea niciodată".

"Ele sunt atât de oribil de mediocre şi au fost mereu prezentate ca nişte modele de virtute şi ca un fel de etalon pentru a mă umili", mai spunea cântăreaţa în acel text.

Scrisoarea a fost inclusă într-o licitaţie online dedicată unor obiecte care au aparţinut Madonnei, programată să înceapă pe 19 iulie.

Cu toate acestea, vineri dimineaţă, scrisoarea nu mai figura printre loturile propuse spre vânzare ce erau prezentate pe site-ul casei de licitaţii Gotta Have Rock and Roll.

Printre celelalte obiecte scoase la licitaţie se află şi o scrisoare primită de Madonna de la Tupac Shakur, în care rapperul îi mărturisea vedetei pop că rasa a fost un factor care a contribuit la decizia sa de a pune capăt relaţiei lor.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI