Cântăreaţa de 24 de ani a distribuit joi şi un videoclip pentru cântec, după ce în timpul săptămânii a postat mai multe "teaser"-e pe social media.

Videoclipul pentru "Fetish", în care buzele Selenei Gomez apar în prim-plan de-a lungul întregii melodii, fusese vizualizat de circa 5 milioane de ori de joi dimineaţă. Cântecul a primit elogii din partea cântăreţei Taylor Swift, o prietenă a Selenei Gomez. "Magie pop senzuală din partea acestei fete visătoare", a scris cântăreaţa de 27 de ani, care a revenit pe Instagram după o pauză de aproape două luni.

"Fetish" ar urma să apară pe cel de al treilea album de studio al cântăreţei, alături de single-ul "Bad Liar". Selena Gomez lucrează la album după o retragere de câteva luni de zile din lumina rampei în 2016.

"Respectul meu de sine era rănit. Eram deprimată, anxioasă. Am început să am atacuri de panică chiar înainte de a mă urca pe scenă sau chiar după ce coboram de pe scenă. Practic, mă simţeam ca şi cum nu eram suficient de bună, ca şi cum nu eram capabilă", a declarat ea pentru revista Vogue în luna aprilie.

Ultimul album al Selenei Gomez, "Revival", a fost lansat în octombrie 2015.