Daniel Craig ar fi semnat contractul pentru viitorul film Bond 25

Daniel Craig ar fi semnat contractul pentru viitorul film Bond 25
Sursa: www.agerpres.ro Foto: businessinsider.com 10.07.2017 10:07
Discuţiile privind viitorul actor care îi va da viaţă legendarului spion James Bond par să fi luat sfârşit, scrie duminică flickeringmyth.com, după ce cotidianul britanic The Mirror a relatat că producătoarea Barbara Broccoli l-a convins pe Daniel Craig să semneze pentru un al cincilea film al francizei.

Craig a făcut să planeze serioase îndoieli privind viitorul său în rolul super spionului, când a spus că mai degrabă şi-ar tăia venele decât să se întoarcă pentru un nou film al seriei, declanşând numeroase speculaţii privind succesorul său în acest rol.

Poziţia lui a devenit însă mai flexibilă după aceea şi, deşi s-a scris de mai multe ori că a refuzat sume astronomice pentru a accepta un nou film Bond, s-a spus că starul ar fi fost mereu alegerea numărul unu a producătorilor pentru a continua în acest rol, notează flickeringmyth.com.

Mirror mai scrie şi că Broccoli este "decisă" să o convingă pe Adele să interpreteze tema muzicală şi pentru Bond 25, după ce coloana sonoră a Skyfall a fost răsplătită cu premii Brit, Grammy şi Globul de Aur.

"Craig şi Adele sunt împreună o echipă câştigătoare, sunt cei care aduc bani", a declarat sursa The Mirror. "A durat ceva timp, dar Daniel s-a răzgândit şi există un consens puternic în birourile celor care se ocupă de Bond că Daniel Craig este din nou 007. În ceea ce o priveşte pe Adele, nu se ştie ce crede ea în acest moment, dar i-a plăcut să fie implicată în proiectul Bond, aşa că semnele sunt pozitive", a mai declarat sursa citată.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI