Cântăreaţa - care s-a declarat complet "devastată" de această situaţie - susţine că a luat decizia în urma sfatului medicului. "A spune că sunt cu inima frântă ar fi o subestimare completă (a ceea ce simt, n.r.)", a scris Adele într-un post pe Twitter.

Artista urma să cânte pe stadionul Wembley sâmbătă şi duminică, în încheierea unei serii de patru concerte în această locaţie.

În postarea sa de pe Twitter, artista de 29 de ani mărturiseşte că deşi primele sale două concerte de pe Wembley au fost "cele mai mari şi mai bune spectacole" din viaţa sa, ea a avut probleme cu vocea. "A trebuit să mă forţez mai mult decât în mod normal ...şi se pare ca mi-am deteriorat corzile vocale", a explicat Adele, precizând că la sfatul medicului nu va mai cânta în acest weekend.

Cântăreaţa a adăugat că şi-a dorit atât de mult să nu îşi dezamăgească fanii, încât la un moment a luat în considerare chiar şi ideea de a mima la ultimele două spectacole, însă s-a răzgândit, deoarece nu a făcut acest lucru niciodată şi nici nu va putea face aşa ceva "într-un milion de ani".

Ea a concluzionat spunând că preţul biletelor va fi rambursat dacă show-urile nu vor putea fi reprogramate.

Potrivit BBC, nu este prima dată când Adele are probleme la corzile vocale. În 2011, artista a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul gâtului pentru îndepărtarea unui polip benign.

Concertul de miercuri susţinut de Adele pe Wembley a avut loc în faţa a 98.000 de fani — un record pentru un eveniment muzical din Marea Britanie organizat pe stadion.

Într-un mesaj care apărea în program, cântăreaţa precizase că aceste patru concerte de pe Wembley ar putea fi ultimele show-uri pe care le va mai face vreodată în cadrul unui turneu. "Am vrut ca ultimele mele show-uri să fie la Londra, pentru că nu ştiu dacă voi mai merge vreodată în turneu", a spus ea. "Am susţinut 119 spectacole, iar cu acestea patru voi ajunge la 123, a fost greu, dar mi-a făcut plăcere", a mărturisit artista.

Adele şi-a început turneul mondial la Belfast în luna martie a anul trecut, concertul respectiv fiind primul său show în Marea Britanie din ultimii patru ani şi jumătate.