La fel ca în cazul primului său copil, Cristiano Junior, născut în iunie 2010, cvadruplul deţinător al "Balonului de Aur" a fi recurs la o mamă purtătoare din Statele Unite, care ar fi fost plătită cu suma de 200.000 euro, conform presei lusitane.

Starul lui Real Madrid a postat joi o fotografie în care stă pe un fotoliu şi ţine în braţe pe cei doi bebeluşi. ''Sunt atât de fericit să ţin în braţe pe cele două noi iubiri ale vieţii mele'', a postat CR7 sub fotografie.

Ronaldo a evocat naşterea gemenilor săi după meciul pierdut de Portugalia în semifinalele Cupei Confederaţiilor 2017 cu Chile (0-0, 0-3 după loviturile de departajare) şi a primit permisiunea federaţiei lusitane de a nu mai juca ultimul meci pentru locul 3 şi a pleca în SUA să-şi cunoască copiii.Familia Ronaldo s-ar putea mări din nou lunile viitoare, după ce prietena sa cu care se afişează public din noiembrie 2016, spanioloaica Georgina Rodriguez, de 22 ani, este însărcinată.

Pe 31 iulie, Ronaldo este aşteptat în faţa unui tribunal spaniol pentru a răspunde unei acuzaţii de evaziune fiscale de 14,7 milioane euro.

Echipa Portugaliei va disputa duminică, la Moscova, meciul pentru locul 3 de la Cupa Confederaţiilor contra Mexicului.