Ricky Martin anunţă că pregăteşte în Puerto Rico o nuntă grandioasă

Ricky Martin anunţă că pregăteşte în Puerto Rico o nuntă grandioasă
Sursa: www.agerpres.ro Foto: rickymartinmusic.com 28.06.2017 16:03
Cântăreţul portorican Ricky Martin a anunţat că pregăteşte în ţara natală "o nuntă grandioasă" cu partenerul său suedez, Jwan Yosef, relatează miercuri EFE.

"Un lucru este sigur. Vreau să mă căsătoresc în Puerto Rico. De acolo sunt, la fel ca şi familia mea şi este o ţară minunată. Nu doar pentru cei care doresc să se căsătorească", a declarat Ricky Martín programului american 'E! News', specializat în informaţii despre lumea spectacolului.

Artistul a precizat că nunta lui va avea "un aer internaţional", având în vedere că partenerul său Jwan Yosef este suedez, iar unele din rudele sale sunt siriene.

El a recunoscut totuşi că este o sarcină foarte grea. "Nimeni nu mi-a spus cât este de complicat să pregăteşti un eveniment atât de important. Ştiam că este greu, dar nu atât de complicat", a subliniat cântăreţul.

Yosef, 32 de ani, şi Ricky Martin, care are doi copii, s-au logodit la sfârşitul anului trecut.

Cântăreţul, care în prezent îmbină filmările la un serial despre viaţa lui Gianni Versace cu show-ul 'All in' din Las Vegas, a vorbit şi despre de gemenii săi, Valentino şi Mateo, în vârstă de 8 ani.

"Copiii mei sunt fericiţi, ceea ce înseamnă că facem o treabă bună", a subliniat el.

Despre viaţa sa în Las Vegas, unde susţine concertele, Ricky Martin a dezvăluit că programul copiiilor este mai plin decât al lui: "Sunt mai ocupaţi decât mine. Vizitează oraşul, merg la Aqua Park, sau la diferite acţiuni (...) Şi vin seara la concertul meu, dacă a doua zi nu au cursuri", a mărturisit el.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI