O femeie a născut într-un avion al companiei Jet Airways; Bebeluşul, recompensat cu zboruri gratuite pe viaţă

O femeie a născut într-un avion al companiei Jet Airways; Bebeluşul, recompensat cu zboruri gratuite pe viaţă
Sursa: www.agerpres.ro Foto: agerpres.ro 20.06.2017 08:03
Un bebeluş care s-a născut la peste 10.000 de metri înălţime după ce mama lui a intrat în travaliu prematur într-un avion al companiei Jet Airways a fost recompensat cu zboruri gratuite pe viaţă, relatează luni agenţia spaniolă EFE.

"Fiind primul bebeluş care se naşte pe un zbor al Jet Airways, compania este fericită să-i ofere nou-născutului zboruri gratuite pe orice avion al acestei companii", se arată într-un comunicat al companiei aeriene.

"Barza" a vizitat-o pe una din cei 162 de pasageri ai unui avion care zbura între oraşul saudit Dammam şi cel indian Cocin, fără a-i lăsa timp să aterizeze la Mumbai, oraş spre care a fost îndreptat după ce s-a aflat de naşterea iminentă.

Astfel încât echipajul a fost nevoit să recurgă la celebrul anunţ: "Este vreun medic la bord?".

Din fericire un paramedic se afla în avion şi a ajutat la naşterea copilului, cu concursul membrilor echipajului.

Femeia a dat naştere unui băieţel la 10.668 de metri înălţime, a precizat compania, confirmând că atât mama, cât şi copilul său bine sănătoşi şi au fost transferaţi la un spital din Mumbai.

Bebeluşul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, va beneficia de zboruri gratuite pe viaţă din partea acestei companii aeriene cu sediul la Bombay şi care operează atât pe liniile interne, cât şi pe cele internaţionale.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI