În transcrierile interviului realizat de Andrew Morton în 1991, Diana a dezvăluit că era extrem de nefericită în căsnicie şi că a încercat să se sinucidă de mai multe ori, notează The Telegraph.

Deşi lupta sa cu tulburările de alimentaţie era cunoscută, în înregistrări Diana explică că bulimia sa a debutat atunci când prinţul Charles i-a spus că este "un pic dolofană".

Prinţesa susţine că a dezvoltat această tulburare de alimentaţie la o săptămână după logodnă, atunci când Charles i-a pus mâna în jurul taliei şi i-a comentat greutatea.

Diana povesteşte că această remarcă, precum şi anxietatea pe care o avea din cauza relaţiei dintre Charles şi Camilla Parker Bowles i-au declanşat bulimia.

Transcrierile casetelor, publicate recent în Daily Mail, arată că atunci când Charles a cerut-o pe Diana în căsătorie, aceasta era conştientă de relaţia prinţului cu Camilla.

Potrivit Dianei, Camilla ştia extrem de multe despre activităţile private ale cuplului regal şi ar fi avertizat-o pe prinţesă să nu îl împingă pe Charles să facă anumite lucruri.

Diana susţine că a încercat să discute despre relaţia lui Charles chiar şi cu regina, dar a fost întâmpinată de un "zid" de tăcere.

În înregistrări, Diana vorbeşte şi despre lupta sa de a se adapta la monitorizarea publică la care era supusă în calitate de membră a familiei regale. Prinţesa descrie Palatul Buckingam ca pe un loc neprietenos, cu un personal foarte rece, în care nu avea încredere, adăugând că de multe ori se simţea singură după ce şi-a părăsit apartamentul pentru a se muta în reşedinţele regale.