Goldie Hawn şi Kurt Russell au primit fiecare o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Goldie Hawn şi Kurt Russell au primit fiecare o stea pe Walk of Fame din Hollywood
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa.com 05.05.2017 11:14
Actorii Kurt Russell şi Goldie Hawn, care sunt totodată un cuplu şi în viaţă, au primit fiecare câte o stea într-o dublă ceremonie desfăşurată joi pe celebrul Walk of Fame din Hollywood, relatează AFP.

"Îţi datorez viaţa mea minunată", i-a declarat actorul în vârstă de 66 de ani celei care i-a fost parteneră de viaţă timp de 33 de ani.

Celebrului cuplu i s-au alăturat la ceremonie fiica lui Goldie Hawn, Kate Hudson, precum şi actriţa Reese Witherspoon şi regizorul Quentin Tarantino, care l-a avut ca protagonist pe Kurt Russell în numeroase filme, precum "The Hateful Eight".

"Putem să ne căsătorim acum? Nu am avut niciodată o ceremonie atât de frumoasă", a glumit actriţa în vârstă de 71 de ani.

Goldie Hawn şi-a făcut debutul ca actriţă în 1967 şi a primit un Oscar pentru cel mai bun rol secundar, în 1970, pentru interpretarea sa în filmul "Floarea de Cactus". Ea a jucat apoi în aproximativ 30 de filme.

Kurt Russell a început să joace de la 10 ani în seriale de televiziune înainte să se lanseze în cinema.

Cel mai recent film al său este "Guardians of the Galaxyns 2" (Gardienii Galaxiei 2) care va fi lansat vinerea acestea în cinematografele nord-americane.

Cei doi s-au cunoscut în 1968 dar au devenit un cuplu mult mai târziu, în 1984, când s-au reîntâlnit pe platoul de filmare la 'Swing Shift' ("Femei în timp de război").

De atunci trăiesc împreună şi formează unul dintre cele mai frumoase şi mai longevive cupluri de la Hollywood.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI