Janet Jackson se va întoarce în turneu în cursul acestui an

Janet Jackson se va întoarce în turneu în cursul acestui an
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap.com 03.05.2017 06:11
Janet Jackson a anunţat că se va întoarce în turneu în cursul acestui an, revenind pe scenă în Statele Unite şi Canada, după ce a luat o pauză pentru a naşte primul său copil, informează Reuters.

Într-un mesaj video adresat fanilor, vedeta vorbeşte şi despre relatările apărute în presă cu privire la despărţirea de soţul său, omul de afaceri qatarez Wissam Al Mana. "Da, m-am separat de soţul meu, suntem în instanţă, iar restul este în mâinile lui Dumnezeu", a mărturisit artista.

 Anul trecut, Jackson (50 de ani) îşi anunţa fanii că îşi amână turneul "Unbreakable" (început în vara lui 2015) din cauza unei "schimbări bruşte" în planurile cuplului de a întemeia o familie. În luna ianuarie a acestui an, Janet a dat naştere primului ei copil, un băiat pe nume Eissa.

 "Voi continua turneul pe care l-am promis, sunt atât de entuziasmată", a declarat cântăreaţa în mesajul video publicat pe contul ei de Twitter, mulţumind totodată fanilor pentru răbdarea şi sprijinul lor.
    
"Am decis să schimb numele turneului în 'State of the World'. Nu este vorba despre politică, ci despre oameni, despre lume, despre relaţii şi dragoste", a completat ea.

Pe 7 septembrie, la Lafayette, în statul american Louisiana, artista va da startul celor patru luni ale 'State of the World' având 56 de concerte programate în America de Nord.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI