Compania britanică împlineşte 70 de ani şi marchează această aniversare printr-o expoziţie care adună fotografii în care apar politicieni şi artişti.

Una dintre ele îl înfăţişează pe John F. Kennedy la o întâlnire cu presa, în noiembrie 1960. Realizată de Jacques Lowe, care a fost fotograful personal al fostului preşedinte american, imaginea este una dintre puţinele păstrate. Arhiva foto a artistului, care era păstrată într-unul dintre turnurile gemene din New York, a fost distrusă odată cu atacul terorist din 11 septembrie 2001.

Actriţa americană Raquel Welch şi starul italian Marcello Mastroianni au fost imortalizaţi în 1966, pe platourile de filmare ale peliculei ”Shoot Loud, Louder … I Don’t Understand”, care a fost un eşec.

Sid Vicious, basist al trupei Sex Pistols, apare alături de Nancy Spungen - de uciderea căreia a fost suspectat - într-o casă din Maida Vale, Londra, în 1978. Vicious a murit anul următor, la vârsta de 21 de ani.

Într-una dintre imagini apare Martin Luther King, lider al drepturilor civile din Statele Unite, susţinând un discurs în 1961, cu şapte ani înainte de a fi asasinat. Într-o alta, Sir Winston Churchill - fotografiat de Yousuf Karsh în 1941, în timpul primului său mandat de prim-ministru al Marii Britanii şi al celui de-Al Doilea Război Mondial.

Modelul Christine Keeler este una dintre personalităţile ale căror portrete sunt expuse la Art Bermondsey Project Space. Ea a fost surprinsă în timpul unei probe pentru filmul ”The Christine Keeler Story”, în 1963. Keeler este cunoscută pentru relaţiile pe care le-a avut cu ministrul britanic John Profumo şi cu un diplomat sovietic.

Actriţa franceză Brigitte Bardot - aprilie 1962, la Florenţa. Imaginea în care apare a fost realizată pe platourile de filmare la ”Warrior’s Rest (Love on a Pillow)”, regizat de soţul său de la acea vreme, Roger Vadim.

Un alt star, Elizabeth Taylor, a fost fotografiat la premiile David di Donatello 1972. Ea a câştigat atunci premiul pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din ”Zee and Co”.

Cântăreaţa Kate Bush a fost fotografiată în 1980, anul în care a lansat cel de-al treilea album al său, ”Never for Ever”.

Nu în ultimul rând, o imagine a lui Clint Eastwood mergând prin Roma, în 1965, pe un skateboard, completează colecţia expusă. În capitala Italiană, regizorul Sergio Leone a filmat interioarele pentru filmul ”A Few Dollars More”, care a fost lansat în acelaşi an.