Fanii lui George Michael i-au adus un ultim omagiu

Fanii lui George Michael i-au adus un ultim omagiu
Sursa: www.agerpres.ro Foto: ap.com 01.05.2017 14:57
Sute de fani veniţi din mai multe părţi ale lumii i-au adus un ultim omagiu lui George Michael, duminică seara, în apropiere de Londra, într-o ceremonie comemorativă pe care au organizat-o singuri, conform AFP.

Fanii şi-au omagiat idolul în biserica din micuţa localitate Bushey, la nord-vest de Londra, unde solistul a mers la liceu şi unde l-a întâlnit pe Andrew Ridgeley, alături de care a înfiinţat grupul Wham!.

Fundalul muzical al ceremoniei a fost asigurat de unele dintre cele mai cunoscute piese ale cantautorului englez care a vândut peste 100 de milioane de albume, printre care 'Jesus to a Child' şi 'Wake Me Up Before you Go Go'. În aceeaşi seară fanii au organizat şi un priveghi la pubul Three Crowns, localul unde s-a format grupul Wham!.

"Am fost mereu un fan şi am hotărât că trebuie să fac ceva pentru cel care a făcut atât de multe pentru noi", a mărturisit Tracey Wills, fondatoarea fanclubului George Michael. "George şi-a lăsat amprenta asupra multor oameni şi trebuia să facem ceva. Mi-aş fi dorit ca şi familia lui să fie aici, pentru a vedea", a adăugat ea.

George Michael, pe numele său real Georgios Kyriacos Panayiotou, a încetat din viaţă la 25 decembrie, în vârstă de 53 de ani, din cauza unei cardiomiopatii dilatative cu miocardită (o slăbire a muşchiului cardiac) cumulată cu o steatoză hepatică (ficat gras). El a fost înmormântat la sfârşitul lunii martie în nordul Londrei, după o mică ceremonie privată.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI