Pamela Anderson a vorbit despre relaţia ei cu Julian Assange

Pamela Anderson a vorbit despre relaţia ei cu Julian Assange
Sursa: www.agerpres.ro Foto: http://star-fights.com 09.04.2017 06:16
Pamela Anderson a vorbit despre relaţia ei cu Julian Assange, care a înflorit după ce actriţa i-a adus mâncare vegetariană la Ambasada Ecuadorului, unde acesta se ascunde de autorităţile suedeze, informează The Telegraph.

Deşi vedeta nu a vrut să dezvăluie prea multe despre natura relaţiei ei cu fugarul, ea a povestit pentru revista People: "Julian încearcă să elibereze lumea educând-o. Este o luptă romantică — Îl iubesc pentru asta".

"Am înţeles că 'relaţia' noastră şi curiozitatea ce o înconjoară ar putea aduce în atenţie situaţia sa. Acest lucru este bun, dar as prefera să nu intru în detalii private. Să spunem că toată lumea merită dragoste", a precizat fosta vedetă din Baywatch.

Actriţa a descris relaţia sa cu Assange drept una "provocatoare" şi a subliniat că se bucură de conversaţiile profunde pe care le au împreună.

"Este un profesor foarte bun. Julian este unul dintre favoriţii mei. Este un refugiat. El este poate cel mai faimos refugiat al timpurilor noastre, celebru pentru că este persecutat", a declarat Anderson, mărturisind totodată că este "foarte preocupată de bunăstarea şi siguranţa" fondatorului WikiLeaks.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI