Fratele Angelinei Jolie ar fi determinat divorţul acesteia de Brad Pitt

Fratele Angelinei Jolie ar fi determinat divorţul acesteia de Brad Pitt
Sursa: www.agerpres.ro Foto: epa.com 09.04.2017 13:15
De la anunţarea divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt, în septembrie trecut, au circulat cele mai nebuneşti poveşti pentru a explica adevăratul motiv al deciziei lor: droguri, alcool, violenţă sau angajament umanitar. Una dintre ipotezele mai recente a fost relaţia ''strânsă'' şi în acelaşi timp ''şocantă'' pe care actriţa o menţine cu fratele ei, James Haven.

Este ceea ce susţine Ian Halperin, jurnalist şi realizator de filme documentare canadian. Potrivit acestuia, ruptura ar fi consecinţa directă a prezenţei în apropierea cuplului a fratelui Angelinei Jolie, James Haven. ''James era atât de apropiat, încât de fapt trăia împreună cu ei. Acest lucru l-a împins pe Brad la un ultimatum. El i-ar fi cerut soţiei sale să aleagă: El sau eu!'', spune Ian Halperin pentru Radar Online.

Revelaţii ciudate şi mai degrabă în interesul regizorului, care pregăteşte un documentar despre divorţul cuplului cunoscut sub numele de ''Brangelina''. Cel care se pretinde a fi un ''jurnalist de investigaţie'' a explicat că nu are nicio dovadă a ceea ce a spus. În trecut, Ian Halperin a mai dezvăluit ''secrete'' despre viaţa privată a vedetelor, care au fost foarte repede dezminţite, scrie lalibre.be.

Totuşi, potrivit ziarului spaniol ABC, au existat multe zvonuri de incest între doi fraţi, de când au fost fotografiaţi în anul 2000 sărutându-se pe buze pe covorul roşu de la Oscaruri. Fraţii a explicat că a fost doar un semn de iubire frăţească şi că între ei nu a existat nici o atracţie sexuală. ''Ziua sărutului a fost prima zi în care mama actorilor, Marcheline, a fost tratată pentru cancer. Cei doi au fost împreună toată ziua în spital. Ei au fost foarte aproape de mama lor'', a declarat o sursa pentru Radar.

''Este foarte dificil de asimilat o relaţie ca cea pe care o aveau ei'', a explicat o sursă din anturajul acestora. ''A fost destul de ciudat, săruturi, îmbrăţişări, ca şi cum era o relaţie paralelă'', a spus Ian Halperin, autorul unora dintre cel mai bine vândute biografii de vedete, între care Céline Dion, Kurt Cobain şi Michael Jackson.

Oricum, cauzele reale ale despărţirii lui Jolie şi Pitt nu vor fi, dezvăluite, probabil, niciodată, conchide lalibre.be.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI